Massage

MASSAGE

Bij ons kunt u genieten van een heerlijke massagebehandeling die niet alleen ontspanning biedt, maar ook bijdraagt aan uw algehele welzijn. Onze ervaren masseurs maken gebruik van verschillende technieken, waaronder ontspanningsmassages, sportmassages en therapeutische massages, afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

ontspanningsmassage

Voel je je uitgeput door stress en de dagelijkse drukte? Deze massage is precies wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen. Laat de zorgen van de dag verdwijnen terwijl je lichaam en geest zich volledig ontspannen. Perfect voor wie behoefte heeft aan een moment van ultieme rust en hernieuwde energie. Na deze sessie voel je je ontspannen en weer helemaal opgeladen!

DEEP TISSUE

Heb je last van hardnekkige spierspanning of voel je je stijf en pijnlijk na een lange dag? De deep tissu massage pakt diepe lagen van je spieren aan om knopen los te maken en spanning te verlichten. Ideaal voor wie intensieve spierpijn ervaart of behoefte heeft aan een diepgaande massage. Na deze sessie voel je je hersteld, met minder pijn en meer bewegingsvrijheid.

Nek, rug, schouders

Heb je last van constante spanning in je bovenlichaam door een slechte houding of stress? Deze gerichte massage verlicht direct pijn en stijfheid, en helpt je spieren losser te maken. Perfect voor wie dagelijks spanning in deze gebieden ervaart en eindelijk verlichting wil voelen!

aromatherapie massage

Wil je je zintuigen verwennen en een extra boost geven aan je welzijn? Tijdens deze sessie worden essentiële oliën gebruikt die passen bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. De combinatie van de massage en aromatische geuren zal je helpen om volledig te ontspannen en je energie weer in balans te brengen. Ideaal voor wie op zoek is naar een complete zintuiglijke ervaring en extra ontspanning.

maak jouw afspraak